HIDEG ELŐÉTELEK

Szezonális salátatál

1.100,-

MELEG ELŐÉTELEK

Libamáj forró balzsamos meggyel és burgonyafánkkal
1.100,-

LEVESEK

Sütőtök krémleves pármai sonkachipssel- 1.100,-

Újházi tyúkhúsleves – 1.100,-

Vadraguleves illatos fűszerekkel és burgonyagombóccal – 1.100,-

FŐÉTELEK

Roston sült fogasfilé citrommártással zöldfűszeres burgonyachipssel

4.300,-

Szent Jakab kagyló spenótágyon cukorborsóval, vajmártással

4.300,-

Pirított garnélafarkak Bori módra jázminrizzsel

4.300,-

Tokaji borban pácolt csirkesteak libamájjal, szőlőraguval és jázminrizzsel

4.300,-

Kacsacomb pezsgős pároltkáposztával és hagymás törtburgonyával

4.300,-

Bécsi borjúszelet bajor burgonyasalátával

4.300,-

Bélszín Rossini módra burgonyafánkkal

4.300,-

Szarvasbélszín konyhafőnök módra, krokettel

4.300,-

DESSZERTEK

Túrógombóc vaníliasodóval

1.100,-

Churros (spanyol fánk) házi eperlekvárral és fahéjas porcukorral

1.100,-

Mandulás csokoládétorta gyümölcsraguval

1.100,-

Angol szilvatorta fahéjtükrön

1.100,-