HIDEG ELŐÉTELEK

Szezonális salátatál

1.100,-

MELEG ELŐÉTELEK

Forró libamáj pirított kalácson karamellizált almával- 3.500,-

Camambert mogyoróbundában, birsalma lekvárral és krokettel- 1.800,-

Pirított garnélafarkak Bori módra, jázminrizzsel (gm)- 2.800,-

LEVESEK

Vargánya krémleves színes zöldségekkel -950,-

Újházi tyúkhúsleves – 950,-

Marhagulyás burgonyagombóccal – 1.100,-

FŐÉTELEK

Grillezett fogasfilé párolt zöldségekkel (lm, gm)- 3.200,-

Tokaji borban pácolt csirkesteak libamájjal, szőlőraguval és jázminrizzsel- 3.200,-

Házi morzsában sült szaftos csirke vagy sertés steakburgonyával- 2.200,-

Konfitált kacsacomb birsalmás káposztával és burgonyával töltött kosárkával- 3.200,-

Bécsi borjúszelet burgonyasalátával- 4.200,-

Beef bourginon fűszeres burgonyával- 2.700,-

DESSZERTEK

Vilmoskörtés Tarte Tatin- 950,-

Churros (spanyol fánk) házi eperlekvárralés fahéjas porcukorral- 800,-

Mogyorós csokoládétorta, sült almával- 1.100,-