Menü 02. 17-22

HÉTFŐ

Leves:
Zöldségkrémleves + további 3 leves

Főétel:
Sertéskaraj borsmártásban, rizzsel
Újhagymás burgonyafőzelék (gm)
Pikáns zöldséges tészta (lm)
Gyros tál
Rántott csirke vagy sajt hasábbal

Desszert:
Édességek a desszertes pultból

KEDD

Leves:
Karfiolleves (lm, gm) + további 3 leves

Főétel:
Stefániavagdalt petrezselymes burgonyával
Rántott karfiol rizzsel, tartárral
Kelkáposzta főzelék (lm, gm)
Gyros tál
Rántott csirke vagy sajt hasábbal

Desszert:
Édességek a desszertes pultból

SZERDA

Leves:
Májgombócleves (lm)+ további 3 leves

Főétel:
Brokkolival és sajttal töltött csirkemell rizzsel
Töltött paprika (lm, gm)
Nizzai saláta
Gyros tál
Rántott csirke vagy sajt hasábbal

Desszert:
Édességek a desszertes pultból

CSÜTÖRTÖK

Leves:
Francia hagymaleves (lm)+ további 3 leves

Főétel:
Beef Bourguinon (gm)
Cassoulet (lm, gm)
Ratatouille (lm, gm)
Gyros tál
Rántott csirke vagy sajt hasábbal

Desszert:
Édességek a desszertes pultból

PÉNTEK

Leves:
Szoljanka leves (gm)+ további 3 leves

Főétel:
Rizsfelfújt málnaöntettel
Sóska (lm, gm)
Zöldséges tortilla, fetasajttal
Gyros tál
Rántott csirke vagy sajt hasábbal

Desszert:
Édességek a desszertes pultból

SZOMBAT

Leves:
Burgonyaleves

Főétel:
Cigánypecsenye steakburgonyával
Gyros tál
Rántott csirke vagy sajt rizzsel

Desszert:
Édességek a desszertes pultból