Menü 01.20-25

HÉTFŐ

Leves:
Szalonnás burgonyapüré leves (gm) + további 3 leves

Főétel:
Fűszeres csirkerögök zöldséges rizzsel, mártogatóssal
Mustáros lencsefőzelék (gm)
Gombás rizottó parmezánnal
Gyros tál
Rántott csirke vagy sajt hasábbal

Desszert:
Édességek a desszertes pultból

KEDD

Leves:
Minestrone leves (lm) + további 3 leves

Főétel:
Kijevi csirkemell rukkolás burgonyapürével
Paprikás krumpli (lm, gm)
Nizzai saláta ropogós bagettel (lm)
Gyros tál
Rántott csirke vagy sajt hasábbal

Desszert:
Édességek a desszertes pultból

SZERDA

Leves:
Almásrétes leves + további 3 leves

Főétel:
Marhaszelet vadasan szalvétagombóccal
Sóska (lm, gm)

Krumplis tészta (lm)
Gyros tál
Rántott csirke vagy sajt hasábbal

Desszert:
Édességek a desszertes pultból

CSÜTÖRTÖK

Leves:
Marhahúsleves eperlevéllel (lm)+ további 3 leves

Főétel:
Konfitált sertésoldalas paradicsomos rizottóval (lm, gm)
Bud Spencer hagymás babja (lm)
Tökfasírt rizzsel kapros öntettel
Gyros tál
Rántott csirke vagy sajt hasábbal

Desszert:
Édességek a desszertes pultból

PÉNTEK

Leves:
Babgulyás+ további 3 leves

Főétel:
Szilvás crumble fahéjas karamellöntettel
Töltött káposzta
Zöldséges lasagna
Gyros tál
Rántott csirke vagy sajt hasábbal

Desszert:
Édességek a desszertes pultból

SZOMBAT

Leves:
Karalábéleves

Főétel:
Kolbásszal és sajttal töltött borda grillezett bébirépával és zöldbabbal
Gyros tál
Rántott csirke vagy sajt rizzsel

Desszert:
Édességek a desszertes pultból