Menü 12.9- 14

HÉTFŐ

Leves:
Gombaleves + további 3 leves

Főétel:
Szezámmagos sertésborda pestos spagettivel
Sárgaborsó főzelék (gm)
Krumplis tészta
Gyros tál
Rántott csirke vagy sajt hasábbal

Desszert:
Édességek a desszertes pultból

KEDD

Leves:
Chilis kukoricakrémleves + további 3 leves

Főétel:
Sült csirkecomb rizzsel (lm, gm)
Székelykáposzta
Rántott zöldségvariációk rizzsel, tartárral
Gyros tál
Rántott csirke vagy sajt

Desszert:
Édességek a desszertes pultból

SZERDA

Leves:
Francia hagymaleves + további 3 leves

Főétel:
Göngyölt hús petrezselymes burgonyával
Tarkabab főzelék

Rozmaringos sajtgolyók salátával
Gyros tál
Rántott csirke vagy sajt hasábbal

Desszert:
Édességek a desszertes pultból

CSÜTÖRTÖK

Leves:
Húsleves kapros galuskával (lm) + további 3 leves

Főétel:
Jóságos csirke rizzsel (lm)
Lencsefőzelék (gm)

Diós/ Mákos tészta
Gyros tál
Rántott csirk

Desszert:
Édességek a desszertes pultból

PÉNTEK

Leves:
Bakonyi betyárleves+ további  leves

 

Főétel:
Vargabéles
Spenót (lm, gm)
Gombás rizottó parmezánnal
Gyros tál
Rántott csirke vagy sajt hasábbal

Desszert:
Édességek a desszertes pultból

SZOMBAT

Leves:
Paradicsomleves+ további 3 leves

Főétel:
Dubarry csirke hasábbal
Gyros tál
Rántott csirke vagy sajt rizzsel

Desszert:
Édességek a desszertes pultból