MENÜ 1.30- 2.4

Hétfő, 1.30

  • Zellerkrémleves zellerchipssel, őszi zöldségkrémleves
  • Bolognai spagetti
  • Rántott mozzarella rizzsel, áfonyaszósszal
  • Rántott csirke, sertés vagy sajt hasábbal
  • Napi desszert

Kedd, 1.31

  • Thai kacsaleves, húsleves, őszi zöldségkrémleves
  • Körtés csirkecomb mogyorós burgonyapürével
  • Krumplis tészta savanyúsággal
  • Rántott csirke, sertés vagy sajt hasábburgonyával
  • Napi desszert

Szerda, 2.1

  • Szilvásgombóc leves, húsleves, őszi zöldségkrémleves
  • Gyömbéres csirkemell savanyított zöldségekkel, zöldborsó veloutéval és rizzsel
  • Firenzei tojás
  • Rántott csirke, sertés vagy sajt hasábbal
  • Napi desszert

Csütörtök, 2.2

  • Húsleves fridattó, húsleves, őszi zöldségkrémleves
  • Bakonyi sertésborda burgonyafánkkal
  • Kapros tökfőzelék natúrszelettel
  • Rántott csirke, sertés vagy sajt hasábburgonyával
  • Napi desszert

Péntek, 2.3

  • Nyírségi húsgombócleves, húsleves, őszi zöldségkrémleves
  • Rizsfelfújt fahéjas szilvaraguval
  • Szalontüdő szalvétagombóccal
  • Rántott csirke, sertés vagy sajt hasábbal
  • Napi desszert

Szombat, 2.4

  • Makói hagymaleves
  • Karavántekercs rizzsel
  • Rántott csirke, sertés vagy sajt hasábbal
  • Napi desszert